Show Menu

ALLEGRO HOME

Жилищен комплекс ALLEGRO HOME, от затворен тип, е разположен на 13 000 кв. м. площ в квартал „Манастирски ливади – запад“. Намира се между ул. „Ралевица“, ул. „Българска легия“ и ул. „проф. Велизар Велков“. Близо е до бул. „България“, който ви осигурява бърз достъп до централната част на града и околовръстния път.

Зелени площи обграждат трите групи жилищни сгради на по 5 етажа. Просторни алеи, удобни за майки с колички и играещи си деца, водят до двете детски площадки и магазина.

Сградите са ниски, с големи прозорци, така че в жилищата да влиза максимално количество естествена светлина, а и за да може да се наслаждавате на прекрасната гледка към Витоша и към София. Комплексът предлага двустайни и тристайни апартаменти, и ателиета с различна квадратура и добро разпределение, особено подходящи за семейства или двойки, които планират появата на деца.

Подземен паркинг с две рампи осигурява достатъчно паркоместа за всички живущи. Комплексът е под постоянно видеонаблюдение, денонощна охрана и контролиран достъп.

PSSC
PSSC
PSSC

ЦЕРЕМОНИЯ "ПЪРВА КОПКА" И ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА 19.05.2022Г.

Слънцето се усмихна на екипа на PSSC, който днес постави началото на строителството на проект Allegro Home в кв. Манастирски ливади - запад в столицата. Първата копка ознаменува започването на едно интересно пътуване, в края на което нетърпеливите новодомци ще пристъпят прага на своя дом. Инвеститори, архитекти и строители заедно изпълниха познатия ритуал по стартиране на строителната работа с надеждата да имаме спорна и безаварийна строителна дейност до самия край на проекта.   

Вече имаме първия положен бетон на проект "ALLEGRO HOME" и продължаваме напред!

Първият фундамент на Allegro home вече е положен!    

С много ентусиазъм и желание, а и с помощта на добри метеорологични условия днес, екипът успя да изпълни бетонирането на фундаментната плоча бързо и ефективно. И продължаваме напред.   

PSSC

Трети фундамент в комплекс Алегро на секция А II

PSSC
PSSC

"Килим от арматура" 

Усилено се градят основите на бъдещата жилищна сграда

PSSC

НАПРЕДВАМЕ

БЕТОНИРАНЕ НА ПОКРИВНАТА ПЛОЧА НА А2

PSSC
PSSC
PSSC

Бързи, смели, сръчни - eкип PSS развя българското знаме на Allegro home

В присъствието на инвеститори, строители, архитекти, строителен надзор и гости, Акт 14 на сградата бе ознаменуван по традиция с поставяне на знамето на най-високата точка на сградата. Грубият строеж на сградата бе успешно приключен, а стегнатата организация на работа на екипа на PSS позволи строителните работи по тази фаза да са завършени преди идването на студените зимни месеци.

Инж. Николай Чомаковски – основател и собственик на PSS благодари на инвеститорите за гласуваното доверие и сподели, че качественото и срочно изпълнение е продукт на екипната работа, професионализма и ентусиазма на всички участници в строителния процес. Работата по изграждането на allegro home продължава ударно с изпълнение на СМР по зидарии, довършителни работи, фасада. А бъдещите новодомци с нетърпение очакват лятото на 2023 г., когато ще могат да пристъпят прага на своя вече готов дом.

Отбор "Розов XPS" с гордост показва "как се прави"полагането на изолационния материал на покрива на Allegro home

Старателно и методично се приближаваме към крайната ни цел - реализация на проекта!   

Да се насладим на прекрасното Мартенско време и да надникнем за да проследим напредъка!

Лицето на една сграда е завършената фасада, която не само придава характер и индивидуалност на сградата, но и мощна притегателна сила за всеки потенциален наблюдател. Тя е като книга, която разказва историята на архитектурата и строителството съчетани в едно цяло. Отразява стилове, тенденции и визията на съвременното общество.

Завършената фасада създава впечатление и въздействие. От прости линии до сложни детайли, тя пресъздава вътрешния дух и характер на сградата, като я представя в най-добрата й светлина.

Лицето на сградата е олицетворение на иновативността и смелостта на архитектите, които я проектират. То съчетава функционалност и естетика, създавайки градски пейзаж, който допринася за по-доброто качество на живот на хората.

Фасадата ни приковава вниманието и ни води във вълнуващо пътешествие из света на архитектурата и строителството. Тя е като картина, нарисувана с любов и грижа, което прави всеки град по-жив и уникален.

Други обекти