Show Menu

ALLEGRO HOME

Жилищен комплекс ALLEGRO HOME, от затворен тип, е разположен на 13 000 кв. м. площ в квартал „Манастирски ливади – запад“. Намира се между ул. „Ралевица“, ул. „Българска легия“ и ул. „проф. Велизар Велков“. Близо е до бул. „България“, който ви осигурява бърз достъп до централната част на града и околовръстния път.

Зелени площи обграждат трите групи жилищни сгради на по 5 етажа. Просторни алеи, удобни за майки с колички и играещи си деца, водят до двете детски площадки и магазина.

Сградите са ниски, с големи прозорци, така че в жилищата да влиза максимално количество естествена светлина, а и за да може да се наслаждавате на прекрасната гледка към Витоша и към София. Комплексът предлага двустайни и тристайни апартаменти, и ателиета с различна квадратура и добро разпределение, особено подходящи за семейства или двойки, които планират появата на деца.

Подземен паркинг с две рампи осигурява достатъчно паркоместа за всички живущи. Комплексът е под постоянно видеонаблюдение, денонощна охрана и контролиран достъп.

PSSC
PSSC
PSSC

ЦЕРЕМОНИЯ "ПЪРВА КОПКА" И ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА 19.05.2022Г.

Слънцето се усмихна на екипа на PSSC, който днес постави началото на строителството на проект Allegro Home в кв. Манастирски ливади - запад в столицата. Първата копка ознаменува започването на едно интересно пътуване, в края на което нетърпеливите новодомци ще пристъпят прага на своя дом. Инвеститори, архитекти и строители заедно изпълниха познатия ритуал по стартиране на строителната работа с надеждата да имаме спорна и безаварийна строителна дейност до самия край на проекта.   

Вече имаме първия положен бетон на проект "ALLEGRO HOME" и продължаваме напред!

Първият фундамент на Allegro home вече е положен!    

С много ентусиазъм и желание, а и с помощта на добри метеорологични условия днес, екипът успя да изпълни бетонирането на фундаментната плоча бързо и ефективно. И продължаваме напред.   

PSSC

Трети фундамент в комплекс Алегро на секция А II

PSSC
PSSC

Други обекти