Show Menu

ОФИС И ЖИЛИЩНА СГРАДА КВ. ИЗТОК


РЗП 8 170,09 кв. м

Ансамбъл от камък, клинкер и стъкло

Представяме Ви една изчистена концепция от камък, клинкер и стъкло, съчетани в комплекса от офис и жилищна сграда в кв. Изток. Интересно е съчетанието между усещането за лукс и престиж, което носи бизнес сградата и излъчването за уют и семейна среда – които са интерпретирани в жилищната сграда. Основен акцент на конрапунктовете е поставен и чрез разположението на сградите – една срещу друга в двата края на парцела.

Двете сгради са разположени в имот от 1 065 кв. м на бул. Драган Цанков 21 и ул. Николай Хайтов 4 в кв.Изток. Решени с три общи подземни нива и разполагат с 635 кв. м застроена площ и 5012 кв.м надземна РЗП. Сграда А е разположена откъм бул. Драган Цанков, като е проектирани с партер, два етажа и две подпокривни нива. В нея са оформени офиси. Сграда Б е ситуирана с лице към ул. Николай Хайтов, като разполага с партер, осем етажа и мансардно ниво. На партерното ниво и мецанина на сграда Б са планирани търговски площи. Останалите нива имат жилищно предназначение. В трите подземни нива са има 32 единични паркоместа, 6 двойни паркоместа, 16 единични гаража и 3 двойни гаража. Общия брой на местата за паркиране са 75.

ДОСТИГНАХМЕ НАЙ-ВИСОКАТА ТОЧКА В СТРОЕЖА

Малката перла в короната на PSS  

Eдин от бутиковите проекти на Пайп Систем - жилищна сграда Изток, успешно премина държавната приемателна комисия и вече има Акт 16. Красивата сграда, част от аристократичния кв. Изток, вече гордо извисява елегантната си фасада, китния си зелен вътрешен двор и с чудесното съчетание на цветове, се вписва идеално в атмосферата на града. Един проект, изпълнен с много любов и внимание към детайла, за хора -ценители.   

PSSC
PSSC
PSSC

Други обекти