Show Menu

AMUR HOMES

AMur Homes, e естественото продължение на стремежа за реализация на добрите места за съвременен градски живот в столицата. Като продължение на успешния AMur Residence, в унисон с развиващата се градска среда, проектът е създаден за да отговори на търсенето на качествени и стойностни сгради.    

AMur Homes е разположен на кръстовището на бул. Сливница и ул. Димитър Петков, в непосредствена близост до училища, транспортни връзки и Парк „Света Троица“, на пешеходно разстояние от Западен парк, МЦ Пентаграм, 45 ДГ „Алиса“, училище 43 ОУ „Христо Смирненски“, бензиностанция Shell, автомивка, спирка на градски транспорт 309, 310, трамваи 6, 7, метростанция Константин Величков, фитнес, ресторант, сладкарница и много други удобства от ежедневието, които да ви гарантират комфортен начин на живот.

Освен комуникативната локация друг плюс на имота е качественото изпълнение на строителството, спрямо модерните технологии в бранша. Жилищата ще се отличават със светли и просторни помещения, правилни форми лесни за обзавеждане, слънчеви изложения и приятни гледки.   

Защо да изберете AMur Homes

  • Отлична локация на ключов столичен булевард - Сливница   
  • Разположение в централен район на София
  • Удобен достъп до ранообразие от ежедневни удобства, вкл. пазар (Д. Петков) и парк (Света Троица)
  • Разнообразен градски транспорт, включително метро
  • Модерна архитектура и висок клас строителство
  • Отличен избор за комфортен семеен дом с една или две спални   
  • Надежден инвеститор в лицето на ДЖИ ЕМ КОНСТРАКШЪН
  • Строителен мениджър с дългогодишен опит - PSSC
PSSC

Новите жилищни проекти Kenar Residence и AMur Homes стартират с красива съвместна церемония за „първа копка“

Два от дългоочакваните жилищни проекти в столицата - Kenar Residence и AMur Homes - луксозно ново строителство, получиха своя официален старт на елегантна обща церемония, на която бе ритуално поставен първия камък. Инвеститори, строители, архитекти, строителен надзор и гости получиха благословията на отец Серафим от Кремиковския манастир за предстоящото начинание. Инж. Николай Чомаковски – изпълнителен директор на PSS Construction, изрази своята благодарност към инвеститори и партньори за доверието, което е гласувано на компанията като главен изпълнител на амбициозните проекти. Те са разположени на топ локация на ъгъла на бул. Сливница и ул. Димитър Петков, като в рамките на общо 30 месеца ще се изгради комплекс от няколко естетически свързани жилищни сгради, проектирани от екипа на „Иво Петров Архитекти“.   

Апартаментите са вече в продажба - повече информация тук: AMur HomesKenar ResidenceKenar Residence

Други обекти