Show Menu

AMUR RESIDENCE


РЗП 15 000 кв. м

НЕ САМО ЖИЛИЩЕ - ЕДНА МОДЕРНА ГРАДСКА СРЕДА

Жилищна сграда Amur Residence е модерна и функционална жилищна сграда, изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване - удобен достъп до най-активните точки на града; добре устроен жилищен район; близост до паркови пространства; иновативно и качествено изпълнение. Сградата се намира непосредствено до бул. „България“, зад новопостроения корпус на Болница Света София, който съвсем наскоро за гордост на Пайп Систем, като строителен мениджър се сдоби с разрешение за ползване.

Друго основно предимство на локацията е непосредствената близост до Витоша. Съчетанието на бърз достъп до центъра и близост до планината е едно от основните предимства на квартал Витоша, като предпочитано място за живеене. Все по- голяма популярност напоследък добиват подобни проекти за иновативни и модерни жилищни сгради със социална насоченост, с качествени публични пространства, удобни за семействата, подбуждащи социални и междупоколенчески взаимодействия и културни проявления.

Сграда Amur Residence е разделена на два корпуса, в чиято вътрешност е обособена зелена площ с детски кът с люлки и пързалки. Съвременният градски човек все повече търси едновременно социална среда и среда за отдих и почивка сред природата. Непосредствената близост до Витоша е едно от големите предимства на района, както и бързият достъп до центъра на София през бул. България. В сградата има 5 надземни жилищни нива, като на партерното ниво от страната на улицата е предвидено да бъде обособена търговска зона.

Сградите към които Пайп Систем се фокусира като строителен мениджър са предназначени за модерните млади хора, които търсят дом, който да им осигурява високо качество на живот, атмосфера, подходяща социална среда и места за разходка и спорт – не само жилище, а по-добра градска среда.В днешната епоха на глобализация и отворени икономики всеки град може да бъде добро място за живеене, ако се създадат подходящи условия за всеки гражданин.

НАПРАВИХМЕ ПЪРВА КОПКА НА AMUR RESIDENCE

Днес на 19.11.2018 с официална церемония по откриването и тържествен водосвет бе направена „първата копка“ на иновативната и модерна жилищна сграда „Amur Residence“. Възложител на проекта е „ДЖИ ЕМ КОНСТРАКШЪН“ ООД, проектант е „Планинг“ ЕООД, а „Пайп Систем“ АД е строителен мениджър.

УСЪРДНО НАПРЕДВАМЕ!    

ВСИЧКО ТОВА САМО МЕСЕЦ СЛЕД ОТКРИВАНЕТО НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА!

AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур - напредваме със строителството, за да създадем качествена среда за Вашия дом! Защото вярваме, че Вашият дом е Вашата крепост!

Напредваме по план! Ето до къде сме стигнали към началото на Юни!

Във вход А и Б се изпълняват вертикални елементи от кота +9,70 до кота +12,75. Стартира изграждането на зидариите в сутрена на вход А и Б. Частично се полага фасадно скеле по контур на ул. Мур и ул. Лъвски рид. Във вход В се изпълняват вертикални елементи от кота - 3,40 до кота 0.

Напредък на строителството към началото на месец Август!

Докато всички почивате активно, ние напредваме със строителството на Amur Residence - новият луксозен комплекс на ул. Мур в София. 

Сграда 1 достигна кота било, като зидарията и електро инсталации, ОВИК и ОВК на партер и първи етаж са завършени и в момента се изпълняват на втори етаж над партер.
Сграда 2 е на кота 0 и в момента се изгражда първа плоча.    

Напредъкът ни е видим, а до пълно завършване остават само няколко месеца.

   ЗАПОЧВАМЕ СЕДМИЦАТА С ПОГЛЕД ОТВИСОКО КЪМ ВЕЧЕ ЗАВЪРШЕНИЯ С АКТ 16 AMUR RESIDENCE

   ЗАЩО ЖИЛИЩНА СГРАДА AMUR RESIDENCE ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТЛИЧЕНА С ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА "СГРАДА НА ГОДИНАТА 2020"

ВИЗИЯТА НА ЕДНА МОДЕРНА ГРАДСКА СРЕДА

Други обекти