Show Menu

KENAR RESIDENCE

Столицата ни е изпъстрена с истории, които сглобяват пъзела ѝ по широки булеварди и тесните улички. Някои от тях протичат пред многобройните погледи, а други остават заключени зад твоята врата. Скоро един такъв ключов булевард, а именно бул. Сливница, ще приюти историите на стотици семейства.   

Освен многопластовите истории, най-хубавото в стара София са поколенията, които израстват заедно на едно и също място. Има магия в това да гледаш как три поколения мъже играят на топка пред блока, боядисват оградата или подрязват дърветата. Да правите заедно къщички за птици, надявайки се че ще се роди живот в тях. Да карате колело заедно, а след това, да учите децата и внуците си да пазят баланс.   

Аромата на силно кафе в неделя сутрин, споделените емоции от работната седмица в петък вечер. Размяната на ключове от домовете, размяната на рецепти за домашно приготвена храна. Грижата и обичта. Да знаеш, че дори в 2 часа през нощта можеш да звъннеш на всяка една врата и да потърсиш помощ.   

Да ядеш с приятелката си от най-ранно детство сладолед от една чинийка и да си говорите толкова лично, все едно още сте във втори клас. Да видиш първите крачки на най-малкия й син, който ти се смее с всичките си осем зъба в устата.   

Има едни такива тънки и много стоплящи неща, които правят едно място не просто общежитие, а дом.

И тъй като домът е много специално място в живота на всеки, изборът му е вълнуващ и изпълнен с надежда. Домове като тези, се създават за да се изпълнят със смях, музика, танци и щастливи мигове. 

PSSC
PSSC
PSSC

Koмплeĸc Кеnаr Rеѕіdеnсе ce нaмиpa в ĸв. "Бaнишopa", нa ĸpъcтoвищeтo нa бyл. "Cливницa" и yл. "Димитъp Πeтĸoв", в нeпocpeдcтвeнa близocт дo yчилищa, тpaнcпopтни вpъзĸи и пapĸ „Cвeтa Tpoицa“, нa пeшexoднo paзcтoяниe oт Зaпaдния пapĸ.

Koмплeĸcът e paзпoлoжeн въpxy плoщ 15 378.48 ĸв.м (PЗΠ+ cyтepeни).

Πpoeĸтът пpeдлaгa paзнooбpaзиe oт двycтaйни, тpиcтaйни и чeтиpиcтaйни aпapтaмeнти. Bceĸи oт тяx paзпoлaгa cъc coбcтвeнa тepaca тип лoджия. Cгpaдaтa e cитyиpaнa в югoзaпaдния ĸpaй нa имoтa, ĸaтo пo ceвepнaтa cтpaнa ce oбocoбявa oзeлeнeн двop нa втopo нивo, ĸoйтo cъздaвa пpиятнa cpeдa нa живoт и визyaлнo oтдeля cгpaдaтa oт cъceднитe й имoти. Bъв виcoчинa ce paзĸpивaт глeдĸи ĸaĸтo нa юг ĸъм Bитoшa, тaĸa и нa ceвep ĸъм Cтapa плaнинa.

Πapĸиpaнeтo e peшeнo чpeз двe пoдзeмни нивa. Ha пapтepнoтo нивo ca пpeдвидeни тъpгoвcĸи oбeĸти, oбcлyжвaщи cгpaдaтa и ĸвapтaлa.

Bиcoĸoтo ĸaчecтвo нa изпълнeниe ce гapaнтиpa oт влoжeнитe мaтepиaли и дoвepeнитe пapтньopи нa инвecтитopa. Toплoизолациите и xидpoизoлaциитe, cтъĸлoпaĸeтитe и РVС пpoфилитe oтгoвapят нa нaй-виcoĸитe cъвpeмeнни eвpoпeйcĸи cтaндapти и ocигypявaт cпoĸoйcтвиe, cвeтлинa и нaмaлeнo eнepгoпoтpeблeниe.

Зa cигypнocттa нa cгpaдaтa e пpeдвидeнa cиcтeмa зa видeoнaблюдeниe и ĸoнтpoл нa дocтъп.

Жилищaтa щe ce oтличaвaт cъc cвeтли и пpocтopни пoмeщeния, пpaвилни фopми, лecни зa oбзaвeждaнe, дoбpи излoжeния и xyбaви глeдĸи. Πepфeĸтнo жилищe зa динaмичнo живeeщия чoвeĸ в Coфия - гpaдcĸи ĸoмфopт, цeнтpaлнa лoĸaция, ĸaчecтвeнo cтpoитeлcтвo.   

PSSC

Първа копка вече е факт!    

Проект Kenar Residence започва!   

Елегантна церемония по първа копка отбеляза старта на строителството на Kenar Residence. С благословията на отец Серафим от Кремиковския манастир проектът навлиза в активната си фаза на изграждане. В присъствието на всички партньори, ангажирани в проекта, бе положен първия камък на градежа.

Kenar Residence представлява многофамилна жилищна сграда с РЗП от 15 350 кв. м., намираща се на ъгъла на бул. Сливница и ул. Димитър Петков в столицата. Сградата се състои от високо тяло, разположено в югозападната част на имота и ниско тяло – в източната част на имота. Жилищната сграда ще се състои от три жилищни входа, две подземни нива за паркиране и технически нужди. Два от входовете са предвидени за 13 жилищни етажа, а третият е с 5. В сградата се предвижда да има магазини с търговски площи на първи надземен етаж. С настоящия технически проект се предвижда изграждането на 3 жилищни входа, като два от тях са с 13 жилищни етажа, а третият е с 5 жилищни етажа, като на първи надземен етаж са разположени предимно обекти с общественообслужващи функции: магазини с търговски площи. Главен изпълнител на проекта е PSS Construction , архитект е „Иво Петров архитекти“, а строителен надзор ще изпълнява: С Консулт ЕООД.

PSSC

Под шапката на шарените августовски облаци, усилено копаем и укрепваме терена на проект Kenar Residence

PSSC
PSSC

Днес ще Ви запознаем с Весела Велинова - един от най-строгите експерти по здраве и безопасност в компанията!

   

Всички знаем колко важна е безопасността при работа на строителен обект. Затова ролята на "отговорник по здраве и безопасност" на площадката е ключова. Въпреки че има най-чаровната усмивка в PSS Construction , Весела Велинова е един от най-строгите експерти по здраве и безопасност в компанията. Всеки ден тя "навърта" сериозен километраж на строителните обекти, които са й поверени, докато упражнява контрол върху безопасността на работа на участниците в строителния процес. Под зоркия й поглед всяка сутрин инспекция минават всички служители, които имат ангажименти вътре в строителната площадка. Изборът на тази професия тя прави няколко години, след като се приъсединява към PSS Construction - виждайки колегите си, които са част от екип "Безопасност и здраве при работа", тя пожелава да се отдаде на тази кариера и се прехвърля към екипа. Днес, 3 години по-късно, Весела е щастлива със своя избор и с гордост носи зелената каска на всеки един от обектите, изпълнявани от PSS Construction. А ние се надяваме все някога да ни разреши да влезем в обекта със сандали, но уви - едва ли.

Ела, да се запознаем!    

Продължаваме с хъс и настроение да строим твоя дом.    

Чакаме те в новия ни офис продажби Kenar Rеsidence!

PSSC

Подготовка за наливане на плоча Етап 1 и Етап 2

Здраво сме стъпили на земята - бетонирахме кота 0!

Успешно бетонирана кота +6,87

Изпращаме април с видим напредък на строителството. В последните дни от месеца беше бетонирана кота +6,87 – 2ри жилищен етаж.

Наличностите се изчерпват бързо! Не се колебайте и разгледате подробно в сайта наличните апартаменти.

Успешно бетонирана кота +9,82

Eто какво е нивото на строителството към края на Mай.

В последните дни на месеца е бетониран третият жилищен етаж.

Направете своя избор и купете апартамент сега!

Предстои повишение на цените от 30.06.2023 г.

Налични за продажба са:

  • Последно студио на цена € 85 815
  • Последен двустаен апартамент на цена € 189 860
  • Тристайни апартаменти от € 103 020
  • Последен четиристаен апартамент на цена € 192 238

Успешно бетонирана кота +12,77

Не спираме да работим усърдно, доказателство за което е бързият ни напредък!

Към средата на юни можем да се похвалим с достигната 4-та плоча.

Новини от строителната площадка в края на месец Юли

В края на горещия месец юли е време отново да споделим с вас напредъка ни!

Строителството на Кенар Резидънс върви по план. Предстои да бъде излята 6-та плоча, а успоредно върви и зидарията, която достигна 3-ти жилищен етаж!

С радост ви споделяме също, че съвсем скоро на партерния етаж на комплекса, ще отвори врати супермаркет CBA.

Да надникнем на строителната площадка по време на строителството.    

Докато Вие почивате ние изграждаме Вашия нов дом.

Август е към своя край и е време да споделим с вас актуалния ни напредък

Строителството бързо напредва, като в момента се изгражда седмият етаж, а на долните етажи вече се изпълнява и зидарията.

Продължаваме да се движим по план! Споделяме ви актуална информация за напредъка

✔ Предстои да се излее последната плоча.   

✔ Зидарията също напредва   

✔ На първи и втори етаж се монтира дограмата    

✔ Паралелно се окабеляват имотите.

Ноември – всичко се оцветява в златни багри на обект Кенар

PSSC
PSSC

Все по-близо сме до реализацията на Вашият нов дом.

На 1ви Декември, с гордост обявяваме, че завършихме грубия строеж на Kenar Residence и поставихме Българското знаме на най-високата точка!Насладете се на незабравимите гледки към града и планината, които сградата предлага.Все по-близо сме до реализацията на Вашият нов дом!

Други обекти