Show Menu

ЧЕРКОВНА РЕЗИДЕНС


РЗП 29 012,97 кв. м

ЧЕРКОВНА РЕЗИДЕНС

Модерен индустриален стил и зеленина създават усещане за престиж и комфорт

Иновативния проект се състои от три сгради и включва в себе си 8 жилищни секции – пет в сграда А, една в сграда Б и две в сграда В. В проекта е включен и вътрешен двор със зони за почивка, откъдето е осигурен достъп до всеки входовете за трите секции. Предвидени са пробиви във фасадата през три нива тип patio, които ще обединят вътрешното и външното пространство, ще подобрят циркулацията на въздуха и ще вкарат много светлина от юг и запад. Сградите се състоят от партер, шест типови и два терасовидни етажа. РЗП: 29 000 кв. м

Модерният новостроящ се комплекс се намира в карето между ул. „Черковна“, храма „Света Богородица“ и бензиностанция ОМВ на бул. „Владимр Вазов“, в непосредствена близост до изхода на бъдещата метростанция Владимир Вазов (с планиран пусков срок до 31.08.2019 г.), на 10 мин. пешеходно разстояние от МОЛ Сердика и Софийски университет.

PSS Construction е строителен мениджър на проекта, а инвеститор е „Черковна инвест“ ООД.

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА

С тържествен водосвет на 17.12.2018, дни преди Коледа, бе направена първа копка на модерния новостоящ се жилищен комплекс „Черковна резиденс“.   

Изпълнението е предвидено с високачествени материали облицовка с etalbond, PVC с петкамерен профил, фолирана в цвят графит, стъклопакет троен – 32 мм, с отваряемост съгласно архитектурен проект. Търговските обекти и penthouse апартаментите на последните два терасовидни етажа са с алуминиева дограма на фирма „ETEM“, с „прекъснат термомост“ и троен стъклопакет. Входни блиндирани врати - 140 кг. – „Porta Doors“, модел Гранит с включен обков, тристранно заключване, касова брава, секретен патрон, бронировка, обхватна каса, шпионка и дръжка неръждавейка с покритие CPL.

НАПРЕДВАМЕ 

РАБОТИМ С УСМИВКА

ДОСТИГНАХМЕ НАЙ-ВИСОКАТА ТОЧКА В СТРОЕЖА

PSSC

НАНАСЯМЕ ФИНАЛНИ ЩРИХИ В ТВОЯ НОВ ДОМ

ГЛЕДКА ОТ ЧЕРКОВНА

PSSC

Фасадното осветление на Черковна Резиденс е почти завършено!

PSSC

Cherkovna Residence преди акт 16 - усилено работим отвън - прилежащи площи, алеи и озеленяване 

PSSC
PSSC

Готова за новите собственици - Черковна Резиденс със своя блясък в нощна София

Cherkovna Residence с Акт 16

С огромно удоволствие споделяме новината, че от днес сградите в комплекс Черковна Резиденс са въведени в екплоатация! Пожелаваме на всички клиенти много здраве, щастие и прекрасни моменти в своите нови жилища! Благодарим за доверието и търпението.  Последната година не беше лека, но въпреки трудностите, успешно реализирахме нашия проект!

PSSC
PSSC
PSSC

Други обекти