Show Menu

TECH PARK RESIDENCE

Tech Park Residence предлага голямо разнообразие от апартаменти, съобразени с всички изисквания и нужди на съвременния човек в столицата. Многообразието на типове и квадратури, оптимизирано усвояване на вътрешното пространство, създадени да отговорят дори на най-високите очаквания.

Tech Park Residence се намира до първия научен и технологичен парк в България - София Тех Парк.

Освен предимството на съседството с модерни офис сгради, голям плюс на района е наличието на парк. Паркът е осветен денонощно, разполага с охрана, детска площадка, фитнес на открито, тенис кортове, на които може да се насладите целогодишно. Отличава се с много зеленина и пространство, алеи за разходка и фонтани.   

ЕТАПИ ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ОБЕКТА В СНИМКИ

Това е арх. Александър Кехайов, проектов ръководител в PSS Construction. Той управлява изграждането на един от най-интересните жилищни проекти в столицата. Съчетава в себе си младост, ентусиазъм и любов към професията. Прави всичко с хъс и старание. По "архитетски" изпипва всеки детайл и подробност, като същевременно вече има и поглед на истински строител, който умее да "вижда цялата картинка" на един строителен проект. Сашо строи твоя дом със същото старание, отдаденост и хъс, сякаш го прави за себе си. Ако и теб не те е страх от високото, ела и виж: Tech Park Residence - проектът, който предлага уникална гледка над града, достъпна среда и в него е вече вградена една архитектурна душа.

Други обекти