Show Menu

TECH PARK RESIDENCE

Tech Park Residence предлага голямо разнообразие от апартаменти, съобразени с всички изисквания и нужди на съвременния човек в столицата. Многообразието на типове и квадратури, оптимизирано усвояване на вътрешното пространство, създадени да отговорят дори на най-високите очаквания.

Tech Park Residence се намира до първия научен и технологичен парк в България - София Тех Парк.

Освен предимството на съседството с модерни офис сгради, голям плюс на района е наличието на парк. Паркът е осветен денонощно, разполага с охрана, детска площадка, фитнес на открито, тенис кортове, на които може да се насладите целогодишно. Отличава се с много зеленина и пространство, алеи за разходка и фонтани.   

ЕТАПИ ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ОБЕКТА В СНИМКИ

Това е арх. Александър Кехайов, проектов ръководител в PSS Construction. Той управлява изграждането на един от най-интересните жилищни проекти в столицата. Съчетава в себе си младост, ентусиазъм и любов към професията. Прави всичко с хъс и старание. По "архитетски" изпипва всеки детайл и подробност, като същевременно вече има и поглед на истински строител, който умее да "вижда цялата картинка" на един строителен проект. Сашо строи твоя дом със същото старание, отдаденост и хъс, сякаш го прави за себе си. Ако и теб не те е страх от високото, ела и виж: Tech Park Residence - проектът, който предлага уникална гледка над града, достъпна среда и в него е вече вградена една архитектурна душа.

Добро утро, София! Екипът на Tech Park Residence ви поздравява от покрива на София, където дъждът спря и Витоша се показа с цялата си красота!

PSSC

Лицето на една сграда е завършената фасада, която й придава характер и индивидуалност.    

Тя е като книга, разказваща историята на архитектурата и строителството. От прости линии до сложни детайли, фасадата изразява вътрешния дух и характер на сградата, представяйки я в най-добрата светлина. Тя е олицетворение на иновативност и смелост, съчетавайки функционалност и естетика, което обогатява градския пейзаж и подобрява качеството на живот на хората.    

Фасадата привлича вниманието и ни води във вълнуващо пътешествие из света на архитектурата и строителството, като оставя следа от красота и уникалност.   

Да надникнем и да проследим финалните щрихи по фасадата на Тех Парк.

Други обекти