Show Menu

ПЛАСИ

Първа копка вече е факт!    

Spree – една от най-популярните марки за канцеларски материали, с нова база!   

С традиционната церемония „първа копка“ бе дадено началото на проекта по изграждане на нова база на ПЛАСИ ООД – компанията, стояща зад една от най-известните български марки за канцеларски изделия Spree. Дружеството представлява семеен бизнес и има над 30-годишен опит на българския, а вече и на европейския пазар, като е сред лидерите в своята област. Като част от процеса по развитие и експанзия, ПЛАСИ ще има нов дом за своята богата гама от продукти Spree за офис и училищни изделия. Той ще се простира на почти 10 000 кв. м. и ще се намира в непосредствена близост до настоящата им база в жк. Дружба в столицата.

За своето ново начинание, ПЛАСИ се довериха на „ПСС строителство“ като главен изпълнител. Церемонията бе открита от собственика на ПЛАСИ Пламен Георгиев, който сподели, че това е отдавна желана идея, чиято реализация той очаква с нетърпение, и се надява компанията да посрещне Рождество тази година в новия си дом. Инж. Николай Чомаковски – изпълнителен директор на „ПСС строителство“, сподели за обекта: „Щастлив съм, че имаме възможност да сме част от осъществяването на мечтата на инвеститора за нов дом на техния бизнес. От наша страна има нужната мотивация и мобилизация да осъществим този проект по възможно най-добрия начин.“    

Архитекти на проекта са Алфа нет ЕООД, Надзор са колегите от СМ Контрол, а съвместно с „Кастело Прикаст“ ООД ще изградим конструкцията съчетаваща в себе си сглобяема и монолитна стоманобетонова конструкция . Инж. Георги Колчаков от Бета консулт е проектант на конструкцията.   

Други обекти