Show Menu

VERDE

Жилищен комплекс “VERDE” - зеленият оазис на София

С традиционен водосвет и елегантно тържество стартира изграждането на модерния жилищен комплекс „VERDE“ в столицата. Под лъчите на юлското слънце г-жа Петя Славова и екипът на „Верде Вердис” ЕООД, заедно с партньори, гости и бъдещи собственици на апартаменти, направиха първа копка на комплекса.    

Името на проекта „VERDE“ не е избрано случайно. То е символ на заложените зелени идеи в проектирането и изпълнението, с цел постигане на екологична и здравословна среда за живущите. Комплексът е решен в актуалната концепция за ниско застрояване с много въздух между сградите, разчупен дизайн и богата паркова среда, в близост до ключови комуникационни артерии на града.    

Проектът е дело на “IDIA” архитектурно студио /арх. Ирина Тамбукова и арх. Антон Попов/, а изпълнението на обекта е поверено на професионалистите от „Пи Ес Ес Строителство“ АД.    

Строителните дейности са планирани да приключат в рамките на година и половина. Участниците в мероприятието си пожелаха успешна, спорна и най-вече безаварийна работа, докато бъдещите собственици очакват с нетърпение да видят своя нов и уютен дом в този иновативен жилищен комплекс.

Други обекти