Show Menu

РАЙСВОЛФ


РЗП 3 879 кв. м

РАЙСВОЛФ

РАЙСВОЛФ България АД е водеща компания, специализирана в поверителното унищожаване на конфиденциална документация. РАЙСВОЛФ България АД е част от REISSWOLF Group – организация с повече от 25 години опит и дейност в 30 държави.Услугите, които РАЙСВОЛФ България АД предлага, покриват целия жизнен цикъл на документа – от неговото създаване до неговото унищожаване и представляват цялостна система, изграждана в продължение на 25 години. Поверителните данни се отнасят за лични данни и/или класифицирани данни за фирмата, съхранявани в различни форми (печатни, CD, DVD, касети, твърди дискове, кредитни карти и т.н.) Съгласно приетите екологичните норми и добрите европейски практики, крайният продукт се рециклира след унищожаванe.

Българското дружество ще изгради собствена административна сграда, архивохранилище и център за поверително унищожаване на носители на данни в индустриалната зона в Божурище, като по този начин ще разшири дейността си. Над 4 млн. лв. е планираната инвестиция на за етап 1 от проекта по изграждане на центъра. Инвестицията включва закупуване на специализирана техника, свързана с дейността на фирмата, както и подемна техника, транспортни средства, вентилационни и отоплителни системи, охранителни системи и др.

Пайп Систем е главен изпълнител на обекта. Конструкцията е от сглобяем стоманобетон, с офисна монолитна част и фасада от термопанели. Покривната конструкция над офисната част е монолитна с лек бетон за наклон, термоизолация и хидроизолация, а в останалата част е с послоен монтаж – трапецовидна ламарина, термо изолация и хидроизолация . РЗП-то на обекта е 2900 кв. м. като височината на сградата е близо 18м. Офисната част е на 4 етажа с плосък покрив, а в останалата част са разположени 4 нива стелажна система с необходимото оборудване за изпълнение на дейността на склада. По конструкцията на сградата – фундаментите са тип сглобяеми стоманобетонни „чашки“ в които се замонолитват сглобяемите стоманобетонни колони. Конструкцията се състои от главни греди и покривни столици, а завършека е покривна LT-ламарина. Интересното в конструкцията е че има съчетание от сглобяема конструкция от греди, колони и фундаменти, както и монолитна част.

Инсталации: Инсталациите, които ще се изпълняват на обекта са ВиК, ОВиК, АПГИ с противопожарен резервоар, Електро, Газ. На обекта ще изпълнява дизел-генератор, който ще гарантира резервното ел. захранване. Ще бъде изграден и противопожарен резервоар с помпено помещение за Спринклерната инсталация.

PSSC

Официално откриване на строителната площадка

С тържествен водосвет и символична първа копка започна реализацията на иновативния и модерен проект на Райсволф

На 02.07.2019 бе направена тържествена първа копка на иновативния и модерен проект на Райсволф – Центъра за унищожаване и складиране на данни в Индустриалната зона в Божурище.

За официалната церемония по стартирането на проекта на терена се събраха представители от Пайп Систем, на чело с инж. Николай Чомаковски, представители на Райсволф, представители на IPS Bulgaria и Иво Петров Архитекти. Поканени бяха специални гости от Национална Компания Индустриални Зони, Кмета на Божурищеи др. VIP гости. Събитието бе отразено от в. Строител. С тържествен водосвет и символична първа копка положихме началото на емблематичния проект.

Стартирахме

Напредваме

ЕДИН УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТ

Други обекти