Show Menu

КОШЕР

КОШЕР е иновативен проект на Sofbiuld, който свързва градската среда с природата. Естетика, съчетаваща новите архитектурни тенденции и технологии с повече зеленина, и свободни пространства.

Кошер се намира от източната страна на бул. България, малко преди Околовръстен път. Представлява нов затворен комплекс, който се простира от булеварда до планирания бъдещ линеен парк от източната страна на кв. Манастирски ливади. Състои се от жилища и офиси, допълнени от сгради с обществени функции.   

Всичко за проекта може да прочетете в официалната страница на КОШЕР.

„ПЪРВА КОПКА“ И ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА СТРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА

ЕКИПНАТА РАБОТА, ВОДИ ДО УСПЕШНО ИЗЛЯТА ФУНДАМЕНТНА ПЛОЧА

ПЪРВИ ЕТАП

Първият етап на проекта се разгръща в 5 сгради: 3 високи жилищни сгради, бизнес сграда и една самостоятелна четириетажна жилищна сграда. Сградите се характеризират със съвременна архитектура и усещане за лекота и простор. Първият етап предвижда още спортен център, чийто обем е развит в еднопространствено помещение, с възможност за изграждане на индивидуално разпределение, съобразeно с нуждите.   

PSSC

РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПЪРВИ ЕТАП ОТ ПРОЕКТА

ДЕТАЙЛИТЕ СА ВСИЧКИ ОНЕЗИ МАЛКИ, ДОБРЕ ПРЕМИСЛЕНИ ЧУДЕСА, КОИТО ПРЕВРЪЩАТ СГРАДАТА В УНИКАЛНА

МАГИЯТА Е В ТОЧНОСТТА И ПРЕЦИЗНОСТТА ИМ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ.

Използваните материали ще бъдат тухла (комбинация от бежово до черно и от сиво до медно), камък (травертинът носи устойчивост и усещане за връзка с природата), метал (преливащи от златно до медно и от червено до сиво) и стъкло (трислойни стъклопакети с UV филтър за максимална шумоизолация и енергийна ефективност).   

КОШЕР - ВЪЛНУВАЩА АРХИТЕКТУРА ОТ SOFBUILD

 Успешно излята плоча и продължаваме нагоре!   

Сграда 1Б расте устремно под зоркия поглед на заобикалящите я архитектурни красоти !

Най-сетне синьо небе над проект КОШЕР - днес градът се радва на слънце и безоблачна гледка!   

Така се работи с много повече хъс!

PSSC

Да надникнем през оградата за да проследим напредка!

ЕДНА ГОДИНА РАЗЛИКА

„Пчелата- майка“ на проект КОШЕР

Проект КОШЕР е уникална комбинация от сгради, ситуирани на емблематичния бул. България, които ще се изпълняват в рамките на 3 етапа. В момента активно се изгражда Фаза I, който включва 1 офисна и 2 жилищни сгради и негов главен изпълнител е PSS Construction. Един от основните стожери на техническото ръководство на ПСС строителство е инж. Димитър Кузманов. Специалист с дългогодишен опит, той от 3 години е част от екипа ни, а от година и два месеца е водеща фигура при изпълнението на грубия строеж на проект КОШЕР. Като обектов ръководител, той управлява техническия персонал, който отговаря за безпроблемната работа на всички бригади и групи, които градят едновременно трите тела на Фаза I. Колегите му го определят като „безкомпромисен отдаден професионалист“ и завиждат на енергията, с която обикаля всички сгради неуморно, контролира всяка поставена за деня задача и влиза в най-малките детайли на строителния процес. Човек на малко думи и много дела, като една „пчела-майка“, инж. Кузманов се грижи за проект КОШЕР, за да може да се спазят сроковете на проекта и изискванията за методология и качество на изпълнение.

Други обекти