Show Menu

REINA SOFIA APARTMENTS


РЗП 22 961,72 кв. м

Домът, в който винаги ще искаш да се прибираш!

Reina Sofia е комплекс, изцяло създаден да удовлетвори нуждите на съвременния човек в големия и динамичен град. Представяме Ви един оазис, в който можете да намерите уют, хармония, красота, спокойствие, сигурност, пространство и не на последно място - усещането, че живеете в изискана и луксозна периферия на града, докато в действителност Вие сте в сърцето му, на едно от най-комуникативните и функционални места в столицата.

Парцелът се намира в новия квартал „Промишлена зона Хладилника“ и граничи с бул. „Филип Кутев“ от северозапад, с други имоти от североизток, с ул. „Марин Тодоров“ от югоизток, с друга улица и с други имоти от югозапад.В непосредствена близост до него се намират Ловен парк-Борисовата градина, Зоологическата градина.

Комплексът се състои от четири сгради, свързани две по две с по-ниски тела, всяка от които е със собствен вход. Заеманата от тях площ е 2 660,37 кв.м.

Парцелът е с издължена форма с посока югоизток-северозапад и комплексът е разположен спрямо неговото направление. Теренът е с денивелации, без изявен конкретен наклон.

Reina Sofia разполага с 177 апартамента и 4 входа, разпределени между 4-те сгради на комплекса.

Входове А и Б са решени на 11 надземни етажа (от които един подпокривен), входове В и Г са решени на 9 надземни етажа (от които един подпокривен) и един общ подземен етаж. Всички двустайни апартаменти са със северно изложение, а всички тристайни са с южно изложение.

Напрегнатото ежедневие, често е истинско предизвикателство, когато имаш деца. За да Ви осигурим необходимото спокойствие и повече лично време, в Reina Sofia ще бъде изградена детска градина, в която професионалисти ще се погрижат за Вашето дете почасово или през целия ден. Тя ще разполага с 60 места. Непосредствено до нея ще бъде създаден модерен детски кът, който може да бъде ползван от всички жители на комплекса и техни гости.

В сградата ще има и кафене – ниво партер, в което можете на спокойствие да се видите с приятел, да поработите или просто да релаксирате извън дома си.

Свободната дворна площ е заета от маневрени зони, алеи, открити места за паркиране и богато озеленяване, чиято площ е 2150 кв.м Върху част от терена ще бъде изграден детски кът, който Вашето дете/деца може свободно да ползва по всяко време.

Предвиденото озеленяване е под формата на тревиста растителност и дървета, стилно оформени и разпределени с цел да създадат усещането, че живеете в парк.

Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията.

Водоснабдяването на обекта за битово-питейни нужди ще е от уличен водопровод. Инсталацията за отводняване на климатичните тела и газовите котли ще се включи в канализационната система на сградата посредством изградена система от воронки, отводнителни решетки и PVC тръби за отвеждане на всички дъждовни води. Заустването на битовите и дъждовни води от сградата ще става в уличната канализация.

Електроинсталацията е разработена като самостоятелна за всеки от входовете с оглед по-лесна експлоатация. Присъединяването на сградата към електрическата мрежа ще се осъществи от новоизграден трафопост.

Първа копка на Reina Sofia

 Акт 14 Reina Sofia

Българското знаме се развя на върха на комплекс Reina Sofia Трибагреникът ознаменува завършването на грубата част от строежа. Знамето бе тържествено поставено на най-високата точка!   

Все по-близо сме до завършването на твоя мечтан дом. 

Прогрес на строителството на REINA Sofia Apartments

Проследете в няколко минути, работата на професионалният ни екип и развитието на Reina Sofia Apartments

В очакване на Акт 16

REINA SOFIA С АКТ 16

Reina Sofia – кралицата на София с Акт 16!    

Висока енергоефективност, постигната чрез висококачествена топлоизолация, дограма и соларни панели на покрива. Общата консумация на енергия на сградите е два пъти по-ниска от обичайното, благодарение на фотоволтаичните електроцентрали и висококачествените дограми и изолации.

Топ локация с изглед към Витоша, осигуряваща лесен достъп до всички ключови места в столицата. Комплексът е в непосредствена близост и граничи с 2 парка и зоологическа градина. На пешеходно разстояние се намират още квартал Витоша; МОЛ Paradise; Южен парк; множество училища, детски градини, спортни комплекси – тенис клуб „Малееви“, спортен център „Пулев“, Orange Фитнес; Болници "Токуда", "Вита" и "Лозенец".   

Комплекс "Reina Sofia" беше отличен със специална номинация в категория "Жилищни сгради над 10 000 кв.м. РЗП" от националния конкурс "Сграда на годината"2021г. Благодарим за доверието!

PSSC

Други обекти